Politica de Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului si recomandam utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

DREAM FISH S.R.L. (denumit si furnizor) va inapoia contravaloarea produselor din comanda in cel mai scurt timp posibil din momentul primirii produselor returnate. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Definitia contractului de vanzare: orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.  Exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele primite (factura, certificate de garantie, instructiuni de utilizare, etc.) chiar si atunci cand returnarea ii este imputabila furnizorului: produse gresit ambalate, produse gresit livrate sau produse cu defecte de fabricatie.

Consumatorul informeaza DREAM FISH S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau e-mail. Consumatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin DREAM FISH S.R.L.

Va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30 zile calendaristice de la data informarii de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Rambursarea sumelor se va face folosind aceeasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator / in cazul platii online cu cardul, rambursarea se va face pe acelasi card utilizat la tranzactionare).

Obligatiile care revin consumatorului

Produsele sunt returnate catre DREAM FISH S.R.L. prin intermediul unui curier desemnat, fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la intrarea in posesia fizica a produsului. Consumatorul suporta costurile de returnare (exceptand situatia in care produsele au fost livrate gresit).

PROCEDURA DE RETUR

Pentru a returna un produs, va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:

 - Ne notificati in scris intentia de a returna produsul / produsele prin formularul de retur sau e-mail
 - Ambalati produsul corespunzator, in asa fel incat sa nu se deterioreze pe transport.
 - Expediati produsul la DREAM FISH S.R.L., Str. Mihai Eminescu 56D, Loc. Cristian, Jud. Brasov
  - In momentul in care am primit produsul returnat, il vom inspecta si daca acesta corespunde starii in care a fost livrat, vom accepta returul si va vom rambursa suma aferenta.

MENTIUNE


In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

IMPORTANT: Nu returnati produsele fara sa ne anuntati in prealabil. Returul va fi refuzat!