Transport gratuit peste 250 lei

Garanție

Produsele cumpărăte prin intermediul site-ului FlyFishingOutlet.ro sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor.

Garanția nu acoperă daunele provocate de folosirea necorespunzătoare a produsului, neglijență, accidente, contact cu suprafețe abrazive, expunere la temperaturi extreme sau daune provocate prin transport ori uzură prin folosire, deteriorări asupra materialului (zgârieturi, tăieturi), rezultate din utilizarea obișnuită a produsului, greșeli de întreținere, depozitare și manipulare incorectă, modificări aduse stării inițiale a produsului, deteriorări mecanice, termice, chimice, plastice, ca urmare a incendiilor, accidentelor, vibrațiilor etc.

Certificatul de garanție este emis într-un singur exemplar. Pierderea certificatului de garanție duce implicit la pierderea garanției. Nu se pot elibera duplicate pentru certificatul de garanție.

Vânzătorul declară pe propria răspundere că produsele comercializate prin magazinul online FlyFishingOutlet.ro respectă cerințele referitoare la protecția vieții, sănătății, securității muncii și protecției mediului, în conformitate cu prevederile HG 1022/2002 și HG 457/2003.