Garantie

Produsele cumparate prin intermediul site-ului FlyFishingOutlet.ro sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare) si politicilor comerciale ale producatorilor.

Garantia nu acopera daunele provocate de folosirea necorespunzatoare a produsului, neglijenta, accidente, contact cu suprafete abrazive, expunere la temperaturi extreme sau daune provocate prin transport ori uzura prin folosire, deteriorari asupra materialului (zgarieturi, taieturi), rezultate din utilizarea obisnuita a produsului, greseli de intretinere, depozitare si manipulare incorecta, modificari aduse starii initiale a produsului, deteriorari mecanice, termice, chimice, plastice, ca urmare a incendiilor, accidentelor, vibratiilor etc.

Certificatul de garantie este emis intr-un singur exemplar. Pierderea certificatului de garantie duce implicit la pierderea garantiei. Nu se pot elibera duplicate pentru certificatul de garantie.

Vanzatorul declara pe propria raspundere ca produsele comercializate prin magazinul online FlyFishingOutlet.ro respecta cerintele referitoare la protectia vietii, sanatatii, securitatii muncii si protectiei mediului, in conformitate cu prevederile HG 1022/2002 si HG 457/2003.