Despre Noi

Suntem cel mai mare magazin online de articole de pescuit la musca din Romania, dedicat exclusiv iubitorilor de muscarit si pasionatilor de outdoor. Unic importator de echipamente premium de pescuit de la peste 20 de branduri cunoscute de flyfishing din toata lumea, la preturi fara concurenta.

Flyfishing Outlet s-a nascut din pasiunea noastra pentru pescuitul la musca, prin care promovam nu doar pescuitul ca sport, ci si respectarea naturii prin eliberarea pestilor si pastrarea apelor curate.

Obiectivul nostru principal este sa ducem pescuitul la musca la un alt nivel prin livrarea de echipamente si accesorii de cea mai buna calitate, astfel incat clientii nostri sa se bucure de zile reusite la pescuit.

La noi gasesti peste 2500 de lansete, mulinete, fire de pescuit, produse de flytying, waders, ghete, jachete impermeabile, genti si rucsacuri, disponibile in stoc sau pe comanda, importate direct de la Sage, Rio, Redington, Loop, Vision, Temple Fork Outfiters, Simms, Scott Rods, Waterworks-Lamson Reels, Scientific Anglers, Smith Optics, Loon Products, Lamiglas, Jaxon, Varivas, Kamasan, Fuji, Flex Coat, C&F si Regal Vise.

Livram oriunde in tara in 24h, iar produsele pe comanda se aduc lunar, la cerere. Iar daca nu stii ce produse de pescuit ti se potrivesc, un consultant este gata mereu sa te indrume.
Snur intins!